Wij komen graag
bij je langs!

hartman-pijl-header-donker

Wij repareren je iPhone Tablet iPad Smartphone Samsung Apple

op kantoor

Hartman GSM Service repareert o.a. iPhones en iPad’s op kantoor of werkplek of d.m.v. haal en brengservice. Hierdoor is het niet nodig om naar een reparatiewinkel te gaan voor de reparatie.

Wij voeren reparaties uit met hoge kwaliteit onderdelen en dat je zo snel mogelijk weer online bent met hoogwaardige onderdelen. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit geven we 6 maanden garantie op onze reparaties met uitzondering van waterschade reparaties.

Waarom kiezen voor Hartman?

Binnen 2 minuten je reparatie aanmelden

Plan snel en gemakkelijk je smartphone of tablet reparatie in. Vul het model van je telefoon of tablet in om te beginnen. Dan gaan wij z.s.m. voor je aan de slag.

Reparatie van zakelijke smartphones

Wij bieden reparaties aan voor vrijwel alle smartphones van Apple, Samsung en Huawei. Ook repareren we elk onderdeel wat defect is aan uw smartphone.

Naast alle voordelen, bieden wij perfecte service tegen zeer scherpe tarieven, zowel binnen als buiten garantie met originele onderdelen of high copy. U kunt zelf kiezen!

Loont een reparatie zich niet meer of is het toestel te beschadigd? Dan kan uw toestel ingeruild worden voor een refurbished toestel. Wij doen er alles aan zodat u binnen no-time weer aan het werk kan.

Veel gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over de telefoon en tablet reparaties. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een reparatie?

De getoonde prijzen zijn voor de A+ Kwaliteit onderdelen, deze kwaliteit is bij ons de standaard kwaliteit. Dit is de kwaliteit die je gewend bent. Imitatie onderdelen worden alleen op aanvraag gebruikt.

Bekijk de actuele reparatieprijzen via de zoektool op de homepagina of de "Reparatie op locatie" pagina.

Hoe lang duurt een reparatie?

Normaal voeren wij de meeste reparaties binnen 30 minuten voor je uit. Mocht het om een complexere reparatie gaan dan stellen wij je hier van op de hoogte.

Wat is de status van mijn reparatie?

Bij aanmelding van je reparatie ontvang je een bevestigingsmail. Via deze mail heb je inzicht in je reparatie en kun je alle informatie terugvinden. Daarnaast houden wij je ook op de hoogte bij elke verandering van de status van je reparatie. Dit kan per mail of telefoon.

Krijg ik garantie op de reparatie?

Je iPhone reparatie wordt altijd vakkundig uitgevoerd en op elke reparatie zit standaard 6 maanden garantie zodat je bent verzekerd van een goed werkende iPhone.

Wat als het apparaat niet meer te repareren is?

Als we uw toestel niet kunnen repareren, nemen we contact met u op om de opties te bespreken. We kunnen u tegen betaling een vervangend toestel aanbieden, of u krijgt uw toestel terug. Als wij de reparatie niet uit kunnen voeren, zijn er geen kosten aan verbonden

Maak een afspraak

Plan snel en gemakkelijk je iPhone of iPad reparatie in. 

Refurbished iPhone mét 2 jaar garantie

Naast onze snelle reparatieservice, bieden wij ook Refurbished toestellen aan. Onze toestellen zijn uit voorraad leverbaar met een scherpe prijs

Wij zijn zó overtuigd van de kwaliteit, dat we bij elke refurbished iPhone twee jaar garantie geven, óók op de batterij! Daarnaast krijg je gratis nieuwe laadaccessoires en kun je de volgende werkdag al met je refurbished iPhone aan de slag, als je vandaag vóór 16:00 uur bestelt!