Snelle en vakkundige reparaties door onze specialistenReparaties

Wat kost een reparatie?

De getoonde prijzen zijn voor de A+ Kwaliteit onderdelen, deze kwaliteit is bij ons de standaard kwaliteit. Dit is de kwaliteit die je gewend bent. Imitatie onderdelen worden alleen op aanvraag gebruikt.

Bekijk de actuele reparatieprijzen via de zoektool op de homepagina of de "Reparatie op locatie" pagina.

Hoe lang duurt een reparatie?

Normaal voeren wij de meeste reparaties binnen 30 minuten voor je uit. Mocht het om een complexere reparatie gaan dan stellen wij je hier van op de hoogte.

Wat is de status van mijn reparatie?

Bij aanmelding van je reparatie ontvang je een bevestigingsmail. Via deze mail heb je inzicht in je reparatie en kun je alle informatie terugvinden. Daarnaast houden wij je ook op de hoogte bij elke verandering van de status van je reparatie. Dit kan per mail of telefoon.

Krijg ik garantie op de reparatie?

Je iPhone reparatie wordt altijd vakkundig uitgevoerd en op elke reparatie zit standaard 6 maanden garantie zodat je bent verzekerd van een goed werkende iPhone.

Wat als het apparaat niet meer te repareren is?

Als we uw toestel niet kunnen repareren, nemen we contact met u op om de opties te bespreken. We kunnen u tegen betaling een vervangend toestel aanbieden, of u krijgt uw toestel terug. Als wij de reparatie niet uit kunnen voeren, zijn er geen kosten aan verbonden

Algemeen

Servicetijden

Maandag - Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 15:00
Zondag: Gesloten

Bedrijfsinformatie

Hartman GSM Service
Locatie: De Roerdomp 3a, 7591 JC Denekamp
(Let op! Dit is geen bezoekadres)

KVK Nummer: 75049031
BTW nummer: NL002428128B51

Contact

Telefonisch alleen bereikbaar tijdens servicetijden.

08:30 - 17:30
Ma - Vrij

Telefoonnummer: 0638722604

E-mail: info@hartmangsmservice.nl
Reactie binnen 1 werkdag

Informatie en hulp

Na vervanging scherm krijg ik een melding in beeld

Na vervanging van het scherm komt de volgende melding in beeld: 'Apple kan niet verifiëren of het scherm origineel is'

De waarschuwing staat vier dagen op het beginscherm. Dit komt door de beveiliging van Apple, dit heeft geen invloed op de werking.

Batterijcapaciteit niet meer zichtbaar na vervanging batterij

De batterijcapaciteit zal na vervanging van de batterij niet zichtbaar zijn door de beveiliging van Apple, dit heeft geen invloed op de batterij prestatie.

Welk model iPhone of iPad heb ik?
Weet je niet welk model iPhone of iPad je hebt?

Ga vanuit het home scherm naar "instellingen"

Ga vanuit "instellingen" naar "Algemeen"

Ga vanuit algemeen naar "Regelgeving"

Op de pagina "regelgeving" ziet u het modelnummer van uw toestel.

Mijn iPhone is kapot, wat moet ik doen?

Plan je iPhone reparatie in bij Hartman GSM Service! Voor een snelle iPhone reparatie adviseren we direct contact met ons op te nemen. Zo kunnen we de afspraak zo snel mogelijk inplannen en is de reparatie snel ingevoerd. In de meeste gevallen kunnen wij de reparatie in zeer korte tijd uitvoeren (binnen 1 werkdag) zodat je zo snel mogelijk weer online bent. Plan hier je reparatie vandaag nog in.

Mijn apparaat gaat niet aan

Een elektronisch apparaat dat niet aan gaat, kan het gevolg zijn van veel dingen. Meestal is er een storing in het scherm of de batterij. We kunnen een reeks problemen diagnosticeren en vervangen wat nodig is.

Mijn touchscreen werkt niet

Veel touchscreens werken niet als het apparaat een zware val heeft gehad, of als het apparaat eerder is gerepareerd en er geen goed scherm is gebruikt bij de reparatie. Al onze vervangende onderdelen worden geleverd met standaard 6 maanden garantie.

Mijn telefoon is in het water gevallen

Wij voeren ook waterschade reparaties uit. In een zak of rijst stoppen van het apparaat werkt vaak niet of het probleem komt later weer terug. Maak dus snel een afspraak voor de reparatie. Wij kijken uw toestel kosteloos voor u na.

Beveelt ons aan
89 %
4.6/5
Gemiddelde klantwaardering
9.2
4.6/5