Home » Reparatie op Locatie

Wij Repareren iPhones & iPads!


Hoogste kwaliteit onderdelen met 6 maanden garantie

Bekijk hieronder de stappen naar een gerepareerde iPhone of iPad!


Hoe Werkt Het?

Meld je reparatie aan

Meld je reparatie gemakkelijk aan op de website. Vul hier je eigen gegevens in, kies je Apple product, vul het model in en het probleem aan uw toestel. Kies daarna zelf de datum en tijd wanneer je tijd hebt! 

Laat je toestel repareren op locatie

Nadat je een afspraak hebt gemaakt voor reparatie op locatie, wordt je iPhone of iPad met hoge kwaliteit onderdelen gerepareerd. iPad reparaties worden opgehaald en na de reparatie weer teruggebracht. iPad reparaties duren minimaal 1,5 uur. de meeste iPhone reparaties duren ongeveer 30 min. Als de reparatie langer duurt, wordt dit van tevoren besproken

Betaal contant of via iDeal

Nadat je een afspraak hebt gemaakt en de reparatie is uitgevoerd, kun je gemakkelijk contant betalen of via iDeal op de website. U krijgt de factuur via de e-mail gestuurd.


Maak een afspraak

Hartman GSM Service repareert iPhones en iPads op locatie of d.m.v. haal en brengservice. Hierdoor is het niet nodig om naar een reparatiewinkel te gaan voor de reparatie. Bij Hartman GSM Service zorgen we ervoor dat we reparaties uitvoeren met hoge kwaliteit onderdelen en dat je zo snel mogelijk weer online bent. Maak dus snel een afspraak voor je reparatie.


Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones

Is uw iPhone niet meer te redden of bent u opzoek naar een nieuwe telefoon? Bekijk ons aanbod refurbished iPhoens

Bekijk hier het overzicht van onze prijslijst

Klik op de knop hieronder en bekijk de meest voorkomende reparaties in 1 lijst.

Weet je niet welk model iPhone of iPad je hebt?

Weet je niet zeker welk model je hebt? Check dit dan gemakkelijk via deze knop.


Over ons

Hartman GSM Service repareert iPhones en iPads op locatie of d.m.v. haal en brengservice. Hierdoor is het niet nodig om naar een reparatiewinkel te gaan voor de reparatie. Bij Hartman GSM Service zorgen we ervoor dat we reparaties uitvoeren met hoge kwaliteit onderdelen en dat je zo snel mogelijk weer online bent. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit geven we 6 maanden garantie op onze reparaties met uitzondering van waterschade reparaties. Maak dus snel een afspraak voor je reparatie. Je kan ook een afspraak maken via de live chat of bellen.