• Reparatie op locatie
  • 6 maanden garantie op reparaties
  • 0638722604
  • info@hartmangsmservice.nl

Hoe Werkt Het?


Aanmelden

Meld je reparatie gemakkelijk aan op de website. Vul hier je eigen gegevens in, kies het merk van het toestel, vul het model in en het probleem aan uw toestel. Kies daarna zelf de datum en tijd wanneer je tijd hebt! 

Reparatie op locatie

Nadat je een afspraak hebt gemaakt voor de reparatie, wordt je iPhone of iPad met hoogwaardige onderdelen gerepareerd. iPad reparaties worden opgehaald en na de reparatie weer teruggebracht. iPad reparaties duren minimaal 1 uur.

Betaling

Nadat je een afspraak hebt gemaakt en de reparatie is uitgevoerd, kun je gemakkelijk contant betalen of via iDeal op de website. U krijgt de factuur via de e-mail gestuurd. Deze kunt u ook indienen bij uw verzekering.

iPhone laten repareren bij Hartman GSM Service

Is je iPhone kapot? Dan ben je bij Hartman GSM Service aan het juiste adres! Gelukkig kunnen wij je Apple reparatie vaak erg snel uitvoeren. Een van onze iPhone reparatie specialisten behandelt de reparatie direct en zal je iPhone vakkundig repareren.

Je iPhone reparatie wordt altijd vakkundig uitgevoerd en op elke reparatie zit standaard 6 maanden garantie zodat je bent verzekerd van een goed werkende iPhone.

Plan je iPhone reparatie in bij Hartman GSM Service

Voor een snelle iPhone reparatie adviseren we direct contact met ons op te nemen. Zo kunnen we de afspraak zo snel mogelijk inplannen en is de reparatie snel ingevoerd. In de meeste gevallen kunnen wij de reparatie in zeer korte tijd uitvoeren (binnen 1 werkdag) zodat je zo snel mogelijk weer online bent. Plan hier je reparatie vandaag nog in.

Reparatie op locatie
Reparatie op locatie

Reparatie in onze rijdende werkplaats

De meeste iPhone reparaties kunnen op locatie uitgevoerd worden in onze rijdende werkplaats. Uw iPhone is in de meeste gevallen al binnen 30 minuten gerepareerd!

Veelgestelde vragen


Mijn apparaat gaat niet aan

Een elektronisch apparaat dat niet aan gaat, kan het gevolg zijn van veel dingen. Meestal is er een storing in het scherm of de batterij. We kunnen een reeks problemen diagnosticeren en vervangen wat nodig is.

 

 

Mijn touchscreen werkt niet

Veel touchscreens werken niet als het apparaat een zware val heeft gehad, of als het apparaat eerder is gerepareerd en er geen goed scherm is gebruikt bij de reparatie. Al onze vervangende onderdelen worden geleverd met standaard 6 maanden garantie.

 

 

Telefoon in het water gevallen?

Wij voeren ook waterschade reparaties uit. In een zak of rijst stoppen van het apparaat werkt vaak niet of het probleem komt later weer terug. Maak dus snel een afspraak voor de reparatie. Wij kijken uw toestel kosteloos voor u na.

 

 

Wat als het apparaat niet te repareren is?

Als we uw toestel niet kunnen repareren, nemen we contact met u op om de opties te bespreken. We kunnen u tegen betaling een vervangend toestel aanbieden, of u krijgt uw toestel terug. Als wij de reparatie niet uit kunnen voeren, zijn er geen kosten aan verbonden

 

 

Wat is de status van de reparatie?

Bij aanmelding van je reparatie ontvang je een bevestigingsmail. Via deze mail heb je inzicht in je reparatie en kun je alle informatie terugvinden. Daarnaast houden wij je ook op de hoogte bij elke verandering van de status van je reparatie. Dit kan per mail of telefoon.

 

 

Hoelang duurt de reparatie?

Normaal voeren wij de meeste reparaties binnen 30 minuten voor je uit. Mocht het om een complexere reparatie gaan dan stellen wij je hier van op de hoogte.

 

 

Refurbished iPhones

Op zoek naar een refurbished iPhone? Bekijk ons aanbod!

Reparatie prijzen

Bekijk de tarieven voor de reparaties die wij uitvoeren

Welk model heb ik?

Weet je niet werk model iPhone je hebt? Bekijk het hier!

Over ons


Hartman GSM Service repareert iPhones en iPads op locatie of d.m.v. haal en brengservice. Hierdoor is het niet nodig om naar een reparatiewinkel te gaan voor de reparatie. Bij Hartman GSM Service zorgen we ervoor dat we reparaties uitvoeren met hoge kwaliteit onderdelen en dat je zo snel mogelijk weer online bent met hoogwaardige onderdelen. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit geven we 6 maanden garantie op onze reparaties met uitzondering van waterschade reparaties. Maak dus snel een afspraak voor je reparatie. Je kan ook een afspraak maken via de live chat.