Afspraak maken?
Begin hier!

hartman-pijl-header-donker

Wij repareren je iPhone Tablet iPad Smartphone Samsung Apple

aan huis of kantoor

Hartman GSM Service repareert iPhones en iPads op locatie of d.m.v. haal en brengservice. Hierdoor is het niet nodig om naar een reparatiewinkel te gaan voor de reparatie.

Wij voeren reparaties uit met hoge kwaliteit onderdelen en dat je zo snel mogelijk weer online bent met hoogwaardige onderdelen. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit geven we 6 maanden garantie op onze reparaties met uitzondering van waterschade reparaties.

Waarom kiezen voor Hartman?

Binnen 2 minuten je reparatie aanmelden

Plan snel en gemakkelijk je smartphone of tablet reparatie in. Vul het model van je telefoon of tablet in om te beginnen. Dan gaan wij z.s.m. voor je aan de slag.

iPhone X reparatie kosten in Denekamp

Heb je een ongelukje gehad met je iPhone en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je iPhone niet meer goed opladen? Is er drinken over je iPhone gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen je vaak in Denekamp al binnen één dag helpen. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Wij gebruiken uitsluitend originele Apple onderdelen en je ontvangt van ons nog eens 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Maak een afspraak

Plan snel en gemakkelijk je iPhone of iPad reparatie in. 

Veel gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over de telefoon en tablet reparaties. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een reparatie?

De getoonde prijzen zijn voor de A+ Kwaliteit onderdelen, deze kwaliteit is bij ons de standaard kwaliteit. Dit is de kwaliteit die je gewend bent. Imitatie onderdelen worden alleen op aanvraag gebruikt.

Bekijk de actuele reparatieprijzen via de zoektool op de homepagina of de "Reparatie op locatie" pagina.

Hoe lang duurt een reparatie?

Normaal voeren wij de meeste reparaties binnen 30 minuten voor je uit. Mocht het om een complexere reparatie gaan dan stellen wij je hier van op de hoogte.

Wat is de status van mijn reparatie?

Bij aanmelding van je reparatie ontvang je een bevestigingsmail. Via deze mail heb je inzicht in je reparatie en kun je alle informatie terugvinden. Daarnaast houden wij je ook op de hoogte bij elke verandering van de status van je reparatie. Dit kan per mail of telefoon.

Krijg ik garantie op de reparatie?

Je iPhone reparatie wordt altijd vakkundig uitgevoerd en op elke reparatie zit standaard 6 maanden garantie zodat je bent verzekerd van een goed werkende iPhone.

Wat als het apparaat niet meer te repareren is?

Als we uw toestel niet kunnen repareren, nemen we contact met u op om de opties te bespreken. We kunnen u tegen betaling een vervangend toestel aanbieden, of u krijgt uw toestel terug. Als wij de reparatie niet uit kunnen voeren, zijn er geen kosten aan verbonden

Maak een afspraak

Plan snel en gemakkelijk je iPhone of iPad reparatie in. 

Binnen no-time weer online

Plan snel en gemakkelijk je smartphone of tablet reparatie in. Vul het model van je telefoon of tablet in om te beginnen. Dan gaan wij z.s.m. voor je aan de slag.

1

Meld jouw reparatie aan

Vul je model of type telefoon of tablet in en selecteer je reparatie uit de lijst. 

2

Kies een datum en tijd

Geef aan wanneer je wilt dat we langskomen bij je thuis of kantoor.

3

Wij komen naar je toe

Op het gekozen moment komen wij bij je langs voor de reparatie. De meeste reparaties zijn al binnen 30 minuten uitgevoerd!