• Reparatie op locatie
  • 6 maanden garantie op reparaties
  • 0638722604
  • info@hartmangsmservice.nl

iPhone 5c Scherm Reparatie Ootmarsum

iPhone 5c Scherm Reparatie Ootmarsum

Wilt u uw iPhone laten repareren?

Bij Hartman GSM Service kan de reparatie uitgevoerd worden op locatie! Maak gemakkelijk een afspraak op de website. Om een afspraak te maken, mag u ook bellen, mailen of een berichtje sturen in de live chat.

 

Kosten

Bekijk hieronder het overzicht van alle reparaties.

 

Hoe lang duurt de reparatie?

De meeste iPhone reparaties duren maximaal 30 minuten. Duurt de reparatie langer? Dan wordt dit vooraf besproken. iPad reparaties duren minimaal 1,5 uur. Deze worden niet op locatie gerepareerd, maar d.m.v. haal- en brengservice.

Kwaliteit

Onze prijzen zijn voor de A+ kwaliteit onderdelen, deze kwaliteit is bij ons de standaard kwaliteit. Deze is 1 op 1 met het origineel. Imitatie schermen worden alleen op aanvraag gebruikt.

Weet je niet welk model je hebt?

Weet je niet welk model iPhone of iPad je hebt? Klik hieronder op de knop om te kijken welk model je hebt. Kom je er niet uit? Stuur dan een berichtje in de Live Chat!

Hoe lang duurt de reparatie?

De meeste iPhone reparaties duren maximaal 30 minuten. Duurt de reparatie langer? Dan wordt dit vooraf besproken. iPad reparaties duren minimaal 1,5 uur. Deze worden niet op reparatie gerepareerd, maar d.m.v. haal- en brengservice.

iPhone laten repareren bij Hartman GSM Service

Is je Telefoon, Tablet, E-reader, Macbook of Computer kapot? Gelukkig ben je dan bij Hartman GSM Service aan het juiste adres! Gelukkig kunnen wij je reparatie vaak erg snel uitvoeren. Een van onze iPhone reparatie specialisten behandelt de reparatie direct en zal je toestel vakkundig repareren.