Home » iPhone 11 Pro Max Reparatie Oldenzaal

iPhone 11 Pro Max Reparatie Oldenzaal

iPhone reparatie Oldenzaal

Wilt u uw iPhone laten repareren?

Bij Hartman GSM Service kan de reparatie uitgevoerd worden op locatie! Maak gemakkelijk een afspraak op via website. Om een afspraak te maken, mag u ook bellen of een berichtje sturen in de live chat.

 

Kosten

Klik hieronder op de knop en bekijk de actuele prijzen van alle reparaties:

 

Hoe lang duurt de reparatie?

De meeste iPhone reparaties duren maximaal 30 minuten. Duurt de reparatie langer? Dan wordt dit vooraf besproken. iPad reparaties duren minimaal 1,5 uur. Deze worden niet op locatie gerepareerd, maar d.m.v. haal- en brengservice.


Voordelen


Reparatie op locatie

Door de reparatie op locatie uit te voeren, ben je je iPhone maximaal 30 minuten kwijt. Zo is de reparatie het snelst uitgevoerd.

Snelle reparatie service

Zodat je snel weer online bent.

No cure, no pay 

Wanneer je iPhone of iPad niet meer te repareren is, betaal je niets.

6 Maanden garantie op alle reparaties

Klopt er iets niet aan je reparatie? Neem dan contact met ons op. Wij lossen het probleem dan kosteloos op.


Weet je niet welk model je hebt?


Weet je niet welk model iPhone of iPad je hebt? Klik hieronder op de knop om te kijken welk model je hebt. Kom je er niet uit? Stuur dan een berichtje in de Live Chat!


iPhone laten repareren bij Hartman GSM Service

Is je iPhone kapot? Dan ben je dan bij Hartman GSM Service aan het juiste adres! Gelukkig kunnen wij je Apple reparatie vaak erg snel uitvoeren. Een van onze iPhone reparatie specialisten behandelt de reparatie direct en zal je iPhone vakkundig repareren.

Je iPhone reparatie wordt altijd vakkundig uitgevoerd en op elke reparatie zit standaard 6 maanden garantie zodat je bent verzekerd van een goed werkende iPhone.

Plan je iPhone reparatie in bij Hartman GSM Service

Voor een snelle iPhone reparatie in adviseren we direct contact met ons op te nemen. Zo kunnen we de afspraak zo snel mogelijk inplannen en is de reparatie snel ingevoerd. In de meeste gevallen kunnen wij de reparatie in zeer korte tijd uitvoeren (binnen 1 werkdag) zodat je zo snel mogelijk weer online bent. Plan hier je reparatie vandaag nog in.

Hoe lang duurt de reparatie?

De meeste iPhone reparaties duren maximaal 30 minuten. Duurt de reparatie langer? Dan wordt dit vooraf besproken. iPad reparaties duren minimaal 1,5 uur. Deze worden niet op reparatie gerepareerd, maar d.m.v. haal- en brengservice.

Kosten van de reparatie

De getoonde prijzen zijn voor de A+ Kwaliteit onderdelen, deze kwaliteit is bij ons de standaard kwaliteit. Dit is de kwaliteit die je gewend bent. Imitatie onderdelen worden alleen op aanvraag gebruikt. Klik op de knop hieronder om onze actuele prijzen te bekijken