• Reparatie op locatie
  • 6 maanden garantie op reparaties
  • 0638722604
  • info@hartmangsmservice.nl

iPhone Kabel

De iPhone beschikt over verschillende moderne technieken om een verbinding tot stand te brengen: WiFi, Bluetooth, Infrarood en, sinds de iPhone 6, NFC. Toch heb je voor veel zaken een fysieke verbinding, tot stand gebracht met behulp van een iPhone Kabel en iPhone USB Kabel, nodig.

Het opladen van de iPhone Batterij bijvoorbeeld, is een proces waarvoor een iPhone Kabel nodig is. Of je er nu voor kiest om je toestel op te laden door een USB Kabel te vinden aan een elektronisch apparaat, zoals een laptop, of dat je er voor kiest om je smartphone op te laden via een iPhone Lader of iPhone Oplader uit ons assortiment, er komt hoe dan ook een kabel bij te pas.

Het is ook handig om meerdere exemplaren van de iPhone Kabel in je bezit te hebben. Als je je iPhone vaak met je meeneemt, is het een idee om een kabel in de auto, in je tas of op een andere locatie te bewaren. Je kunt de kabel dan nooit vergeten en je hebt dan altijd de mogelijkheid om tussendoor je toestel op te laden wanneer de batterij onverwachts leeg raakt.


Vragen?

Heeft u een vraag over onze producten? Neem dan contact met ons op via onze live chat, mail of bel even.

Live chat

Maak gebruik van onze live chat. Wij helpen u graag!

info@hartmangsmservice.nl

Stuur een mail en krijg binnen 1 werkdag antwoord!

Bel: 06-38722604

Wij zijn maandag t/m zaterdag bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur